torsdag 21. juni 2012

Veskekort med engler og gullfarger!Idag gir jeg dere bilder av nok et veskekort. Som jeg tidligere har nevnt ble nok veskekort "vårens" mote på bloggen min :) Denne gangen skulle det være et veskekort med engletema!Resultatet ble jeg veldig fornøyd med. Veldig annerledes farger enn jeg pleier å lage kort med, men stilig ble det. 

Veskekort med engler!

Tutorial på veskekortet mitt kan du se på denne linken : Tutorial veskekort


Jeg fant et veldig fint mønsterark med engler på, og tok derfor utgangspunktet i fargene som var med på det. Fargetemaet ble derfor brunt og gull :)


På fremsiden av kortet har jeg pyntet med blomster, tusjet med brun promarker. Samt pyntet med grønne blader. Laget også fine tags, teksten skrevet på words og skrevet direkte ut på kartongen. Fin fin måte å slippe å kjøpe tekst stempler på!!


Hadde også en fin engel liggende, som bare ventet på det rette kortet for å bli brukt. 


Kortet sett fra siden. Her ser du den fine englekartongen!


Baksiden av kortet. Her har jeg et av de større bildene av englene. Både på fremsiden og baksiden av lokket på vesken har jeg i enden brukt min fine kant puncher :)


Synes dette englebildet rett og slett var nydelig!


Håndtaket på vesken, med englene.


Innsiden av lokket. For å feste lokket til vesken har jeg brukt borrelås.


Kortet utbrettet. Brukt annenhver panel med englekartongen og en brun rosemønstret kartong.


Nærbilde av kartongen. Har i kantene brukt distress ink. Grunnkartongen jeg brukte var en gullfarget kartong. Egentlig ikke å anbefale å bruke en glimmerkartong som grunnkort i et brettekort, oppdaget etterhvert at kartongen nesten ikke tålte å bli brettet, men det gikk.


I midten av kortet et personlig hilsen. Pyntet med blomster og perler.


Baksiden av kortet utbrettet.

Det var dagens kort!

Til slutt tar jeg med et fint sitat jeg fant som passet anledningen:
"Gode venner er engler som løfter oss opp igjen når våre vinger har glemt hvordan det er å fly."

- Nils Bredesen -
Ønsker dere alle en fin torsdagskveld, ihvertfall det som er igjen av den!

- Marit -

2 kommentarer:

  1. Seriøst Marit, du er råflink! :) Kanskje vi kan ha en sånn Marit-scrapper-Aina-ser-på-og-lærer-kveld neste gang je er nedattover? ;)

    SvarSlett
  2. Åh, tusen takk Aina!!Varmer mitt scrappehjerte :) Hehe, har jo hatt en sånn kveld med oddny, så hvorfor ikke?!:)Da lagde vi julekort da:) Men dette er ikke se og lære, dette er learning by doing ;) Hadde vært koselig med en slik kveld! Veskekort er faktisk enkelt å lage også:)

    SvarSlett

Hyggelig om du vil legge igjen noen ord :)