Om meg

Velkommen til Marit`s lille scrappe verden!
Du har nå kommet til min lille scrapping verden, og mitt navn er Marit. Jeg ble bitt av scrapping-basillen etter inspirasjon fra min søster som også holder på med dette. Scrapping av kort av ulike typer er blitt min nye hobby og jeg koser meg skikkelig når jeg kan sette meg ned og produsere nye kort, tiden flyr når jeg førstes setter i gang!:) Inspirasjonen henter jeg fra mine søsters kort, andre blogger om scrapping, men egentlig gjelder det å bare la fantasien flyte og prøve seg fram:)


Ellers er jeg utdannet sykepleier og jobber i Hjemmetjenesten på Lillehammer. Der trives jeg veldig godt sammen med mine gode kollegaer!:)


Bakgrunnen for at jeg nå starter en egen scrappeblogg er at jeg har fått veldig mange positive tilbakemeldinger og kommentarer på kortene jeg hittil har lagd. Har også sett på så mange fine scrappeblogger, og tenkt at dette kan jo jeg også prøve!Vil prøve å få lagt ut bilder av kortene mine her, samt etterhvert tutorials på hvordan jeg lager kortene.
Scrapping er kjempegøy og slettes ikke så vanskelig som det kan se ut som, så håper bloggen min kan bli en inspirasjon for andre!


Kom gjerne med tilbakemeldinger og kommentarer på bloggen min. Både om det er positivt eller negativt. Ønsker også gjerne tips fra andre "scrappere" der ute i verden:)
Bruk kommentarfeltene under et innlegg eller send en epost til: maritsaur@hotmail.no