fredag 3. februar 2012

Liverpool kort!

LIVERPOOL kort til en EKTE LIVERPOOL SUPPORTER!!!

Jeg elsker å lage nye typer kort!Denne gangen skulle jeg også egentlig bare lage et enkelt kort til en fotball entusiast og Liverpool supporter. Måtte jo derfor prøve å få til et Liverpool kort. Har tidligere lagd et skjortekort med Liverpool drakt. Dette kortet kan du se her.Da jeg skulle begynne på kortet tenkte jeg... hm... liverpool kort, hvordan skal jeg lage det?! Fant etterhvert ut at jeg skulle ta utgangspunkt i Liverbirden som er med i logoen til Liverpool, som du ser ovenfor.

Lettere tenkt enn gjort, men jeg er meget fornøyd med resultatet!
Glemte å ta bilder av kortet før jeg ga det bort, men har fått tilsendt bilder av kortet:)


Brukte svart kartong som grunnkort da dette er fargen på bortedrakta til Liverpool, samt at dette gjør at fuglen vises best. Det som tok tid med dette kortet var å få til Liverbirden!Tar derfor med et bilde fra når jeg holdt på å lage denne:)


Får å få til Liverbirden måtte jeg først ha et bilde av den. Google er en fin ting, så søkte opp et bilde der som jeg fikk over i word, forstørret til passe størrelse og skrev det ut. Så var det å få Liverbirden inn i den svarte kartongen. Festet arket med Liverbirden på den svarte kartongen med teip, også var det å ta fatt å skjære ut Liverbirden med kartongkniv. Skjærte da rundt de røde områdene og igjennom både arket og den svarte kartongen. Når jeg da fjernet arket satt jeg igjen med et hull i den svarte kartongen, som ble omrisset av Liverbirden. Men fuglen er jo ikke svart, men rød. Festet derfor rød kartong på innsiden av kortet, og taddaaaa, en rød Liverbird er født:)


Inni kortet!! Venstre side er da den røde kartongen jeg festet på for å få frem Liverbirden på fremsida av kortet. Teksten på begge sider er laget i word med wordart og skrevet direkte ut på kartong.

Teksten på venstre side er en velkjent tekst for alle Liverpool supportere:)
Har ellers kun pyntet kortet med fotballer. Enkelt og greit!

YNWA!!! 
 ..... eller som je lik å si på ækte lænning; Du går æller åleine!!Hehe...

- Marit-


4 kommentarer:

 1. Jeg kan bekrefte at kortet er kjempeflott! Tror det krever en del tålmodighet å skjære ut den fuglen ;)

  SvarSlett
 2. Tusen takk for det Anne!:)

  SvarSlett
 3. Vanvittig moro å få et så fint Liverpoolkort og at du gidder å bruke så mye tid på meg :) YNWA

  SvarSlett
 4. Morsomt å gi bort og bruke tid på også!:)

  SvarSlett

Hyggelig om du vil legge igjen noen ord :)