søndag 30. januar 2011

Bursdagskort til kjæresten!:)

Jeg henger litt etter med å få ut tidligere produserte kort, men det kommer så fort jeg får tid:) Idag et kort innlegg med bilder av følgende kort:

I november 2010, nærmere bestemt 11.11.10 hadde kjæresten min bursdag!Og som vanlig måtte jeg jo lage bursdagskort. Denne gangen ble det også et kort jeg er veldig fornøyd med!!!På det tidspunktet ett av mine fineste synes jeg selv:)

En stund jeg hang meg veldig opp i samme kortmal, så ble igjen kort med lommer inni.
På fremsiden av kortet har jeg brukt et bilde av kjæresten som liten gutt, og selvsagt et bilde med yndlingsbamsen som liten, nemlig sprocket!!:) Har festet på en liten tag på kortet med bursdagshilsen.

Gjennom hele kortet brukt hvit kartong som grunnkort, med rød kartong som panel. Og deretter mønsterpapir med fine hjerter!!:)


Inni kortet to lommer. I den ene lommen hadde jeg hovedgaven som var en billett til et show vi skulle dra på sammen. I den andre lommen hadde jeg et hjemmelaget gavekort!:) Nemlig gavekort på Bowlingdate!! Hehe... da jeg tidligere i høst spurte hva han ønsket seg var det nemlig det, så jeg tok han på ordet!

På baksiden av kortet 4 bilder av oss to sammen! Også pyntet litt med røde løv-brads.


Et kort, men godt?! innlegg!!!

Kommer sterkere tilbake senere, med litt mer utfyllende og lengre innlegg. Kommer også et par kortere innlegg med noen få bilder av julekortene jeg laget!

- Marit-

2 kommentarer:

  1. Wow, kjempefint kort :) Kom tilfeldigvis inn på bloggen din, og her får jeg masse inspirasjon til å lage egne kort!! Tusen takk for at du deler :)

    Ragnhild :)

    SvarSlett
  2. Tusen takk!!! :) Så koselig, nå ble jeg glad :)

    SvarSlett

Hyggelig om du vil legge igjen noen ord :)